Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

RO

Textile închiriate pentru siguranța și
sustenabilitate în Bloc Operator

Materialele noastre high-tech de înaltă calitate îndeplinesc toate cerințele și normele pentru produse BO reutilizabile. Acest lucru este asigurat prin verificări regulate a procedurilor și proceselor din spălătorie de către entități autorizate conform normelor specifice.

Sondajele confirmă confortul sporit la purtare al textilelor reutilizabile pentru BO care permit circularea aerului. Acest lucru duce la diminuarea indispoziției, stresului din cauza supraîncălzirii, puterii reduse de concentrare sau a pericolului crescut al acumulării ridicate de transpirație.

Textilele reutilizabile pentru BO oferă confort, siguranță și economie, precum și o valoare adăugată în ceea ce privește protecția mediului și reducerea deșeului.

Seturile BO reutilizabile oferite de SALESIANER sunt supuse unui proces logistic clar definit. Aplicarea de coduri de bare face posibilă trasabilitatea, cât și evidențierea în sistem a unui astfel de set BO. Acest lucru garantează transparență și siguranță pentru clienții noștri.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close