Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

Industria farmaceutică și microelecgtronică

Clean rooms sunt încăperi speciale în care concentrația de particule în suspensie în aer trebuie menținută la un nivel scăzut. Tehnologia clean room este utilizată în special în producția de semiconductori, în optică și în tehnologia laser, în biologie, în cercetarea medicală și în industria farmaceutică.

Pentru a putea lucra "curat", personalul specializat are nevoie de echipamente corespunzătoare pentru clean room. Începând cu alegerea corectă a materialelor pentru produsele de îmbrăcăminte, până la îngrijirea și pregătirea acestora, este necesar un know-how adecvat. SALESIANER oferă o gamă largă de textile pentru clean room - de la combinezoane la bonete și cizme, ochelari de protecție și lenjerie de corp pentru angajații care lucrează în clean room. Alte produse pentru clean room, cum ar fi lavetele din microfibră, mopurile, cărucioarele de serviciu, mânerele telescopice sau suporturile pentru mopuri, sunt disponibile fie pentru închiriere, fie pentru achiziție.


Pe lângă produsele pentru clean room și consultanță de specialitate, SALESIANER oferă servicii practice de livrare și depozitare în vestiare, "servicii la fața locului" cu personal instruit, soluții de cutii inteligente (Smart Box) sau sisteme automate de distribuire a uniformelor. Un sistem de management al calității cât și proceduri și procese certificate garantează rezultate optime în ceea ce privește serviciile pentru clean room. Codurile de bare integrate asigură o perspectivă transparentă, aplicația de reparații și propriul portal web sunt, de asemenea, la dispoziția clienților noștri pentru solicitări și informații suplimentare.
"

Vă oferim
personal consultanță
cu plăcere!

Contactați-ne!

sau dacă doriți

Reapelare
Numele de familie*
Firma*
Numar de telefon*
Codul postal*
Please add 3 and 3.

Vă oferim

personal consultanță

cu plăcere!

Contactați-ne!

Vă oferim

personal consultanță

cu plăcere!

Contactați-ne!

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close