Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

RO

Raportare nereguli

Sistemul de raportare privind conduita
necorespunzătoare în cadrul SALESIANER

Grupul SALESIANER a configurat un sistem de raportare privind conduita necorespunzătoare în conformitate cu directiva (UE) 2019/1937. Sistemul permite raportarea neregulilor, in mod anonim, cu privire la posibile încălcări ale reglementărilor legale sau directivelor interne. Sistemul de raportare privind conduita necorespunzătoare poate fi folosit de către toți angajații SALESIANER, cât și de către clienți sau colaboratori ai grupului Salesianer.
Raportările neregulilor înregistrate rămân anonime și pot fi accesate doar de către persoane autorizate.

 

Date de contact pentru raportarea privind conduita necorespunzătoare

Aceste raportări privind conduita necorespunzătoare ajută la asigurarea transparenței în ceea ce privește modul de operare al unei companii. Sistemul de raportare a neregulilor reprezintă un canal adițional de comunicare ce oferă posibilitatea păstrării anonimității, asigurându-se astfel și protecția legală a informatorului. Avertizările cu privire la suspiciuni de încălcări ale legii, delicte comerciale și încălcări grave de conformitate pot fi înregistrate la compliance@salesianer.com. Utilizarea sistemului de raportare privind conduita necorespunzătoare este voluntar.
Înregistrarea și procesarea raportărilor privind conduita necorespunzătoare sunt realizate exclusiv de personal experimentat și calificat.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close