Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

RO

Menţiuni legale

SALESIANER MIETTEX SRL
Str. Drumul Osiei 54-64, 062395
Sector 6, Bucureşti
Tel.: +40 31 105 1000
Fax: +40 31 105 1001
E-Mail: office(at)salesianer.ro
Kammerzugehörigkeit: Wirtschaftskammer, Fachverband der Bekleidungsindustrie
Firmenbuchnummer: 127441 p, HG Wien
UID: ATU 15485008

 

Membru al

E.T.S.A.

 

Drepturi de autor

Serviciile și conținutul acestui site sunt protejate prin drepturi de autor. Reproducerea, distribuirea sau altă utilizare a serviciilor este permisă numai în situații aprobate în mod expres (cum ar fi descărcarea dacă este oferită în mod expres).

 

Protejarea datelor

Toate datele publicate pe website sunt prelucrate electronic și folosite respectând prevederile naționale și europene privind protejarea datelor. Datele nu sunt vândute, închiriate sau date mai departe către terți.

 

Link-uri

Website-ul conține și trimiteri la alte referințe (link-uri) către website-urile altor furnizori. Operatorul web nu este responsabil pentru conținuturile străine accesibile prin aceste link-uri. Oferta externă este verificată de la prima conectare în ceea ce privește conținutul ilegal. Acest link va fi înlăturat, în măsura în care este posibil din punct de vedere tehnic, doar dacă stabilim sau dacă este indicat faptul că o ofertă prezintă un conținut ilegal.

 

Conexiuni

Hyperlink-urile din pagina de start a acestui website sunt permise cu acordul utilizatorului. Integrarea paginilor individuale ale ofertei web în cadre externe trebuie exclusă în mod expres.

 

Răspundere

Prin folosirea website-ului, utilizatorul acceptă termenii și condițiile generale și declară că este de acord să nu trimită și să nu deranjeze alți utilizatori cu date ilegale, indecente din punct de vedere moral, pornografice sau cu un conținut îndoielnic. Utilizatorul website-ului își rezervă dreptul de șterge astfel de conținuturi de pe website.

 

Disponibilitate

Nu se asumă responsabilitatea sau garanția în ceea ce privește disponibilitatea, siguranța, funcționalitatea sau caracterul ireproșabil al ofertei online. În ceea ce privește actualizarea continuă a website-ului, serviciile pot fi modificate sau retrase și fără notificare.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close