Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

Hoteluri, restaurante și catering

O zi de muncă lungă în bucătăria restaurantului, în  servire sau la curăţenie în cadrul hotelului dumneavoastră poate fi plină de evenimente și provocări. Cu articolele textile de închiriat de la SALESIANER, vă puteți asigura că angajații dvs. au întotdeauna acces la un număr suficient de textile hoteliere pentru sarcinile lor zilnice. Indiferent dacă aveți nevoie de lenjerie de pat, de prosoape pentru hotelul dumneavoastră sau de articole textile pentru restaurant, vă puteți baza întotdeauna pe serviciul nostru de închiriere și spălare!


În calitate de partener de încredere al industriei hoteliere, vă ajutăm să vă asigurați că hotelurile, apartamentele, casele de vacanţă și complexurile hoteliere sunt întotdeauna dotate cu cea mai bună lenjerie de calitate superioară. Oaspeții hotelurilor cu specific BIO, precum și cei ai hotelurilor spa și wellness se simt de asemenea deosebit de confortabil în lenjeria de pat BIO și în prosoapele BIO de la SALESIANER.


Și pentru că avem grijă de bunăstarea oaspeților dvs., dorim, de asemenea, ca şi angajaţii dvs. să fie mulțumiţă pe percursul activităţii lor pentru care oferim o gamă completă de uniforme de lucru! Aceasta variază de la uniforme de bucătar la șorțuri, pantaloni, bluze polo și tricouri, până la jachete sau geci softshell pentru personalul dumneavoastră de la întreținere și, bineînțeles, uniforme certificate conform standardelor HACCP.

Vă oferim
personal consultanță
cu plăcere!

Contactați-ne!

sau dacă doriți

Reapelare
Numele de familie*
Firma*
Numar de telefon*
Codul postal*
Please calculate 3 plus 1.

Vă oferim

personal consultanță

cu plăcere!

Contactați-ne!

Vă oferim

personal consultanță

cu plăcere!

Contactați-ne!

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close