Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

RO

Peste 100 de ani
Managementul textilelor de la cei mai buni

SALESIANER este lider de piață în Austria pe parte de închiriere textile și, cu un total de 30 de locații în unsprezece țări, asigură aprovizionarea completă cu textile pentru sectorul medical, hoteluri și restaurante, industrie și comerț. Pe piața din Austria, 14 sucursale garantează o acoperire regional completă. Alte locații sunt în Germania, Elveţia și țările ECE/SEE Croația, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Cehia și Ungaria.

Afacerea de familie a fost înființată în anul 1916 de către Magdalena Wittmann pe Salesianergasse, o stradă din Viena. Hans Krautschneider, fiul fondatoarei, a implementat în anii ’70 o idee provenită din SUA: închirierea lenjeriei de pat și a uniformelor de lucru. În prezent, compania de succes este condusă dea treia generație, prin Thomas Krautschneider. Grupul SALESIANER oferă cele mai înalte standarde de calitate, igienă și siguranță a livrărilor când vine vorba de spălarea, curățarea și închirieriea articolelor textile din domeniul sanitar, hotelier și diverse ramuri industriale.

Gama noastră este completată de articolele textile pentru Clean Room, produse de igienă pentru grupuri sanitare și carpete standard și personalizate cu reținere a murdăriei.

Cifre și date

ueber uns zahlen daten fakten ro 61b7f951
vision mission website ro dff61771
werte poster cmyk3 7e784e18

PERFORMANȚA de top ne caracterizează.

Ne remarcăm prin angajamentul nostru de a fi performanți și ne inspirăm clienții prin inovație și consultanță personalizată.

Lucrăm în mod constant pentru a le depăși așteptările.

Mehr anzeigen
werte poster cmyk1 bd6a22a6

APRECIERE ne unește.

Parteneriatele bazate pe apreciere față de clienții, furnizorii și angajații noștri sunt o parte importantă a culturii companiei noastre.

Succesul nostru și al partenerilor noștri, se bazează pe sprijin reciproc, cooperare loială și respectarea promisiunilor.

Mehr anzeigen
werte poster cmyk2 7b9f8e74

DIVERSITATEA ne face puternici.

Nu numai că acordăm o importanță deosebită toleranței atunci când vine vorba de naționalitatea, cultura, religia, sexul, vârsta și orientarea sexuală a unei persoane, ci ne concentrăm în mod special pe obținerea diversității.

În compania noastră sunt oameni din medii culturale diferite, provenind din peste 60 de țări, care lucrează împreună cu succes.

Mehr anzeigen

SALESIANER Timeline

1916 a0b0a6dd

1916

Magdalena Wittmann obține „avizul de funcționare pentru o afacere din domeniul spălătorie – curățătorie” și preia o spălătorie de pe Aleea Salesianer din Viena.

1928 24ab9dc8

1928

Primul camion de textile SALESIANER: familia Magdalena și Josef Krautschneider cumpără „Unitatea Wiedner de spălare și călcare“”. Firma se va numi „SALESIANER” în amintirea primei locații.

1928 1 05d3d22e

1956

Sediul central din Linzer Straße: curățătoria chimică și vopsitoria din Viena 1140 devine una dintre cele mai moderne companii din Austria din acest domeniu. Numărul de filiale crește la peste 70 în Viena.

1970 0133f901

1970

Hans Krautschneider înființează SALESIANER MIETTEX. Fiul fondatorului implementează ideea serviciului de închiriere de articole textile din SUA ca un domeniu de afaceri nou și promițător.

1991 532f9d6c

1991

Începe expansiunea în Europa Centrală și de Est: se deschide prima filială din afara Austriei, la Budapesta. Acesta este începutul poveștii de succes SALESIANER în Europa de Sud-Est.

2008 fee7751d

2008

Integrarea MEWA - sunt preluate domeniile hotelier și sanitar de la concurentul MEWA Austria.

2018 2261283d

2018

Integrarea Wozabal + Umlauft - prin preluarea cu succes a 6 locații, SALESIANER și-a consolidat poziția de lider al pieței.

hq22 Stiegenhaus f9ae7513

2019

HQ22 - Locația din Viena 1220 a fost renovată și transformată, iar aceasta a devenit sediul central, nou și modern, al grupului SALESIANER.

Informații actuale

Descărcați informații suplimentare despre subiectul curent pentru a obține o imagine compactă de ansamblu.

Unternehmensfolder 2023 EN mocku 48fd206c
You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close