Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

Sistem sanitar şi cămine de îngrijire

Pentru a putea garanta proceduri corecte în spitale, centre de reabilitare, centre de îngrijire sau în sălile de operație, selectarea textilelor potrivite are o importanță majoră. Portofoliul amplu de produse SALESIANER sprijină personalul medical să își îndeplinească, în cel mai eficient mod, sarcinile în diferitele domenii ale sistemului sanitar.                              

Oferă, de asemenea, îmbrăcăminte pentru pacienți, lenjerie pentru saloane și uniforme pentru personal.  Pentru a sprijini activitatea zilnică a angajaților din domeniul sanitar și farmaceutic, SALESIANER pune la dispoziție uniforme nesterile, reutilizabile pentru blocul operator și produsele sterile, reutilizabile de bloc operator, de cea mai înaltă calitate, precum și îmbrăcămintea clean room.          

"Serviciul de spălătorie pentru îmbrăcămintea personală" (SSP) pentru îngrijirea specială a rufelor în cămine de bătrâni, centre de îngrijire sau reședințele pentru persoane vârstnice, facilitează gestionarea rufelor personale ale rezidenților și reduce costurile pe termen lung prin externalizarea spălătoriilor proprii către SALESIANER. Pe lângă produsele medicale de la SALESIANER, pot fi solicitate și carpete lavabile simple sau personalizate, lavete industriale şi mopuri pentru curățenia zilnică de întreținere.

Vă oferim
personal consultanță
cu plăcere!

Contactați-ne!

sau dacă doriți

Reapelare
Numele de familie*
Firma*
Numar de telefon*
Codul postal*
Please add 5 and 3.

Vă oferim

personal consultanță

cu plăcere!

Contactați-ne!

Vă oferim

personal consultanță

cu plăcere!

Contactați-ne!

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close