Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

RO

Folosind rolele textile din bumbac,
protejați mediul și vă protejați angajații

Dispenserele Bluecare de role textile din bumbac sunt o carte de vizită excelentă pentru întreprinderea dumneavoastră și reflectă în egală măsură atât igiena, cât și sustenabilitatea. Folosind rolele textile din bumbac, umezeala, reziduurile de săpun și microbii sunt îndepărtate temeinic, fără un impact negativ asupra pielii. Partea curată și partea folosită a rolei textile din bumbac sunt separate fizic și igienic una de alta. Rolele folosite sunt colectate, spălate și dezinfectate prin procese chemo-termice certificate, ca parte a serviciului oferit.

Avantajele dumneavoastră

  • curățare igienică în profunzime datorită managementului de textile
  • spălare profesională urmând cerințele stricte de igienă și protecție a mediului
  • colectare și livrare de încredere a rolelor textile
  • durata de viață mare a rolelor textile are un impact pozitiv asupra mediului. La finalul ciclului de utilizare, rolele textile sunt transformate și utilizate ca lavete industriale pentru ateliere auto.
  • Separare clară: role albe pentru zona de birouri și spații comune, role albastre pentru zona de producție și pentru ateliere.

Rolele textile din bumbac sunt mai prietenoase cu mediul decât prosoapele din hârtie

Un studiu numit „Uscarea mâinilor cu impact redus asupra mediului. Studiu de sustenabilitate privind materialul textil și hârtia” realizat de WIRTEX (Wirtschaftsverband Textil Service e. V. – Asociația Comercială pentru Servicii Textile) și ETSA (European Textile Services Association – Asociația Europeană pentru Servicii Textile) atestă avantajele clare ale sistemului de role textile față de prosoapele din hârtie.

Rolele textile generează cu până la 95% mai puține deșeuri, folosesc cu până la 48% mai puțină energie și au un potențial de încălzire globală cu 29% mai scăzut decât hârtia.. În plus, și studiul denumit „Uscarea igienică a mâinilor - studiu comparativ a 4 sisteme de șters pe mâini prosop din bumbac, prosop din hârtie, uscător cu aer cald, uscător cu jet de aer” atestă uscarea mâinilor cu role textile din bumbac ca fiind cea mai bună opțiune. Premium Dry reprezintă o soluție eficientă și sustenabilă.

 

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close