Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

RO

Politicienii zonali și ecoplus vizitează SALESIANER în Wiener Neustadt

Thomas Krautschneider și echipa de management operational au avut ocazia să ofere politicienilor de stat din Austria Inferioară și reprezentanților ecoplus, Agenția de afaceri din acelasi stat federal, un tur al spalatoriei noastre pe 18 august 2021.

Primarul Klaus Schneeberger și consilierul de stat Jochen Danninger împreună cu Martin Fassl și Roland Zellhofer de la ecoplus, agenția de afaceri din statul Austria Inferioară, au profitat de ocazie în timpul unei vizite la unitatea noastră din Wiener Neustadt pentru a observa munca din spatele portilor spalatoriei noastre și au fost impresionați de măsura în care operațiunile companiei fuseseră modernizate.

SALESIANER operează o spălătorie în Wiener Neustadt din 1962, când a preluat compania existentă acolo. Ceremonia de deschidere a noii spălătorii, a avut loc în parcul industrial Industrie-Zentrum Nord în 1990, iar ulterior a fost deschisă în 1991. 165 de angajați lucrează astăzi acolo, care manipulează peste 13 tone de rufe pe zi, echivalentul a aproximativ 25.000. articole de îmbrăcăminte. Furnizează peste 200 de clienți îmbrăcăminte de lucru și haine pentru camerele curate, precum și seturi chirurgicale sterile reutilizabile.

Spălătoria din Wiener Neustadt are două caracteristici speciale, având în vedere că se ocupă de produse de cameră curată care trebuie să îndeplinească cerințele exigente ale clienților farmaceutici, și anume în conformitate cu măsuri foarte stricte pentru a asigura curățenia și igiena conform certificării ISO 14644-1. De asemenea, are o zonă sterilă în care seturile chirurgicale sterile reutilizabile pentru spitale sunt pregătite. Regulile speciale stabilite de certificarea ISO 13485 (dispozitive medicale) sunt respectate aici în permanență.

Tocmai în aceste domenii, produsele textile închiriate de SALESIANER joacă un rol important în asigurarea durabilității în sectorul sănătății, deoarece seturile chirurgicale reutilizabile generează mult mai puține deșeuri medicale și sunt, de asemenea, responsabile pentru mult mai puține emisii de CO2. Textilele chirurgicale și cele pentru camerele curate prelucrate în sistem igienic reutilizabil reprezintă o alternativă reală și durabilă, mai ales din perspectiva furnizării de valoare adăugată regională și a garantării securității aprovizionării.

wrneustadt 08 2021 1321f387

Înapoi

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close