Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

RO

SALESIANER oferă acum măști pentru nas și față

Având în vedere cerere mare și disponibilitatea redusă pentru produse de protecție a nasului și a feței, SALESIANER produce produse reutilizabile de protecție pentru nas și față încă de la începutul lunii aprilie.

bild salesianer mns produkte 04 2020 lba d5f28e24

După cum știți din diverse surse, din cauza crizei mondiale Corona, există o nevoie tot mai mare de articole de protecție pentru nas și față.
Ca lider pe piața austriacă în domeniul de închiriere textile, am hotărât ca pe lângă continuarea punerii la dispoziție de lenjerie și echipamente de lucru curățate igienic și dezinfectate să aducem o contribuție sustenabilă în vederea combaterii răspândirii virusului COVID-19:
am început în mai multe din locațiile SALESIANER să confecționăm articole de protecție pentru nas și gură din textilele noastre. Aceste articole sunt realizate în 2 straturi, se pot spăla și astfel reutiliza.
Prin această reutilizare a textilelor existente, protejăm pe de o parte mediul, iar pe de altă parte, contribuim la protecția angajaților, respectiv clienților dumneavoastră.
În plus, oferim o varietate de articole de protecție pentru nas și gură confecționate din bumbac și microfibre.

Pentru informații suplimentare despre noua noastră ofertă de articole, vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon +40 31 105 1000 sau pe e-mail la office@salesianer.ro.

Înapoi

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close