Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

RO

Grüezi - Elveția venim!

Din cauza restricțiilor impuse de COVID-19 pentru evenimente, grupul SALESIANER a primit premiul puțin mai târziu decât era planificat, .

SALESIANER Schweiz Expansion 06 2022 4ea61b83

Echipa de conducere SALESIANER Elveția (de la stânga la dreapta):
Johann Kandelsdorfer (kaufmännischer Leiter), Markus Kühböck (GF), Markus Fleischanderl (GF), Victor Ioane (CEO)

Obiectivul este de a construi pe baza succesului obținut anul trecut în Vorarlberg, valorificând experiențele pozitive și cunoștințele de piață dobândite aici pentru a intra cu succes pe piața elvețiană. Portofoliul SALESIANER va începe prin a cuprinde îmbrăcăminte de lucru, lavete și carpete. De asemenea, am reușit să ne asociem cu o spălătorie din cantonul Zurich, astfel încât să putem înțelege și mai bine cerințele clienților noștri. Pentru început, accentul se va pune pe comercianții locali, producătorii și companiile farmaceutice.

"Suntem încântați să putem închide cercul în regiunea DACH, SALESIANER furnizând acum și clienților din Elveția textile închiriate. Factorul cheie în decizia noastră de a face această mutare a fost potențialul pieței care are o structură de clienți foarte interesantă. Ceea ce își doresc companiile elvețiene este calitate și fiabilitate. Valori care merg mână în mână cu cele ale SALESIANER și, astfel, ne oferă o perspectivă pozitivă asupra viitorului", spune CEO al SALESIANER, Dr. Victor Ioane, despre mutarea în țara vecină.

Markus Fleischanderl, în calitate de director operațional al filialei elvețiene, vede potențialul și așteaptă cu nerăbdare provocarea: "Elveția este o perspectivă foarte interesantă pentru noi. Piața în sine este similară în multe privințe cu cea austriacă, în special în Vorarlberg. Cu toate acestea, a trebuit mai întâi să se decidă, pe baza unei analize de piață, ce produse și servicii sunt necesare. În prezent, în această țară se află spălătorii industriale care aprovizionează în principal hotelurile și restaurantele din Elveția. Ne-a devenit rapid clar care este calea de urmat: există doar câteva spălătorii capabile să furnizeze servicii textile de înaltă calitate în segmentele de îmbrăcăminte de lucru, cârpe de curățare și covorașe. Și aici este locul în care vedem oportunitatea noastră, deoarece cererea de produse durabile cu serviciile aferente este foarte mare, iar companiile elvețiene cred cu tărie în soluțiile regionale."

Obiectivul nostru este de a poziționa SALESIANER ca marcă de calitate pe piața elvețiană și de a deveni un partener premium pentru comerț și industrie pe termen mediu.

Înapoi

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close