Echipamente bucătari
Pentru ca "veștile din bucătărie" să se transforme într-un succes culinar, sunt necesare uniforme adecvate pentru personalul de bucătărie. De aceea, SALESIANER oferă uniforme specifice personalului din bucătărie. Gama include tunica de bucătar clasică și pantalonii de bucătar asortați sau pantalonii pepit.
Gama este completată de șorțurile SALESIANER.
Tunica de bucătar
Tunicile de bucătar sunt purtate pentru a respecta standardele de igienă și siguranță în bucătărie. De obicei, acestea au mâneci lungi și sunt confecționate din materiale robuste, cum ar fi bumbacul sau poliesterul, pentru a proteja împotriva căldurii și a lichidelor. SALESIANER oferă tunici pentru bucătari în diverse modele, inclusiv tunici clasice albe, dar și modele în alte culori, cu motive sau sigle brodate. Acestea sunt, de obicei, echipate cu nasturi sau fermoare și oferă multă libertate de mișcare.
Pantaloni de bucătari
Pantalonii de bucătar SALESIANER sunt concepuți pentru a răspunde cerințelor din bucătărie. În mod normal, aceștia sunt confecționați din materiale rezistente și ușor de întreținut, cum ar fi bumbacul sau poliesterul şi sunt croiţi pentru a oferi un nivel ridicat de confort și pentru a permite multă libertate de mișcare. Pantalonii respectă standardele de igienă și siguranță în bucătărie. De obicei sunt disponibili în alb sau negru și pot fi combinați cu alte articole de îmbrăcăminte pentru bucătărie, cum ar fi tunicile.
Pantaloni pepit
Pantalonii pepit sunt purtaţi adesea în industria hotelieră și în gastronomie, deoarece modelul lor remarcabil le conferă o anumită eleganță, iar pe de altă parte sunt rezistenți și ușor de întreținut. Pot fi purtați atât de personalul de serviciu, cât și de personalul din bucătărie și se potrivesc cu multe ținute. Utilizarea pantalonilor pepit în HoReCa subliniază aspectul profesional și creează o atmosferă plăcută și respectuoasă pentru oaspeți.