Peste 100 de ani
Managementul textilelor de la cei mai buni

SALESIANER este o companie austriacă de top care oferă servicii de închiriere textile și care, în anul financiar 2018/19 a avut o cifră de afaceri totală de 236 milioane Euro realizată de30 de spălătorii ale sale din cele 9 țări în care activează. Pe piața internă din Austria se asigură o acoperire națională prin 17 locații. Alte 13 locații se află în țările din Europa Centrală și de Est: Croația, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Republica Cehiă și Ungaria.

 Afacerea de familie a fost înființată în anul 1916 de către Magdalena Wittmann pe Salesianergasse, o stradă din Viena. Hans Krautschneider, fiul fondatoarei, a implementat în anii ’70 o idee provenită din SUA: închirierea lenjeriei de pat și a uniformelor de lucru. În prezent, compania de succes este condusă dea treia generație, prin Thomas Krautschneider. Grupul SALESIANER oferă cele mai înalte standarde de  calitate, igienă și siguranță a livrărilor când vine vorba de spălarea, curățarea și închirieriea articolelor textile din domeniul sanitar, hotelier și diverse ramuri industriale.

 Gama noastră este completată  de articolele textile pentru Clean Room, produse de igienă pentru grupuri sanitare și carpete standard și personalizate cu reținere a murdăriei.

 

Cifre și date

9 Țări
30 spălătorii
550 t tone de articole textile/ zi
350 camioane
3.500 angajați

EVOLUȚIA SALESIANER