Igiena de azi oferă soluțiile de mâine.

Garanțiile noastre stabilesc un exemplu pentru calitatea verificată obiectiv și direcția sustenabilă a companiei.

Prin inovarea garanției de igienă pentru textilele închiriate, SALESIANER MIETTEX aduce criterii importante pentru igiena textilelor în sistemul sanitar, hoteluri și restaurante și uniforme de lucru.


Proces de spălare cu dezinfectare garantat stardardizat, verificări și evaluări regulate realizate de instituţii independente.

 


Proces optimizat în ceea ce privește mediul garantând consecvența conform prevederilor privind sustenabilitatea cu dispoziții clar definite și verificări regulate realizate de instituţii independente.

Procedeul de curățare cu dezinfectare este un domeniu pentru specialiști care implică: colectare, curățare, uscare, finisare și depozitare în cele mai bune condiții igienice. Acest lucru începe cu alegerea textilelor corespunzătoare, care trec prin procese de igienă sustenabile, în cicluri de viață lungi și care îndeplinesc așteptările ridicate ale utilizatorilor.

SALESIANER MIETTEX extinde garanția igienei în aproape toate domeniile comerciale.

Ceea ce a început cu dotarea spitalelor și a căminelor de îngrijire, s-a aplicat întregului management de textile. SALESIANER MIETTEX îndeplinește cerințele și standardele impuse spălătoriilor care prelucrează articole textile pentru spitale. Aceleași standarde se aplică și articolelor textile pentru hoteluri, restaurante și uniformele de lucru din întreprinderile industriale. 


Igiena este o preocupare holistică. Externalizarea logisticii articolelor textile a devenit un mijloc eficient al managementului de textile. Aici este vorba despre mai mult decât igienă. Igiena extensivă este indispensabilă pentru protejarea împotriva microbilor și agenților patogeni. Înainte, de exemplu, era comun ca hotelurile și restaurantele să se ocupe de articolele textile în propriile spălătorii. Experți în igienă recunoscuți, ca Prof. Dr. Klaus-Dieter Zastrow de la Institutul de Igienă și Medicină Ecologică din Berlin, avertizează: „Multe companii spală din motive inexplicabile de costuri în mașini de 7,5 kg. la 30°C. Îndepartarea germenilor nu poate fi atinsă astfel și textilele devin implicit o sursă de microbi”. Metode profesionale standardizate pot fi obținute practic numai prin externalizarea către specialiști. SALESIANER MIETTEX face managementul de textile atractiv din punct de vedere economic.

© SALESIANER MIETTEX GmbH