Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

RO

Textile de închiriat pentru o igienă garantată a rufelor

Procese de spălare cu dezinfectare profesionale pentru siguranța dumneavoastră

Articolele textile igienice din hoteluri și restaurante reprezintă o nevoie importantă pentru clienții acestora. Un management profesional al textilelor contribuie la protejarea împotriva unei posibile contaminări prin textile.

La SALESIANER, articolele textile închiriate sunt spălate conform unor procese de spălare cu dezinfectare listate. Acest lucru este realizat prin dezinfectare chemo-termică la 60° Celsius. Institute universitare și de igienă independente verifică regulat procesele, confirmă acest lucru prin rapoarte de expertiză și le oferă clienților siguranța unor textile igienice.

Huse de protecție de înaltă calitate pentru igiena de top a lenjeriei de pat

Textile speciale

Husele speciale vă ajută să obțineți puncte la testele de igienă, vă protejează saltelele și pernele și oferă siguranța igienei pentru clienții dumneavoastră.
Pentru aceste huse, cât și pentru toate textilele livrate de SALESIANER, aveți garanția igienei obținută prin procese de spălare cu dezinfectare listate și verificate independent.

Mehr anzeigen

Protecție pentru saltea

Mai mult confort în timpul somnului și mai multă siguranță pentru clienții dumneavoastră. Protecțiile pentru saltele permit circularea aerului și asigură o barieră de încredere împotriva lichidelor, acarienilor și microbilor.
Cearceaful cu elastic este ușor de aplicat, el se trage peste protecția pentru saltea.

Mehr anzeigen

Protecție pentru perne

Și pernele trebuie protejate. Utilizarea protecțiile pentru perne confecționate din textile speciale anti-acarieni și anti-microbi confirmă un management de housekeeping eficient.
Protecția se trage ușor peste pernă și o protejează în siguranță.

Mehr anzeigen
You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close