Servicii profesionale de carpete pentru mai multă protecție, siguranță și curățenie

SALESIANER oferă un portofoliu vast de produse care cuprinde carpete cu reținere a prafului și murdăriei, carpete personalizate, carpete anti-oboseală sau carpete pentru exterior, potrivite pentru oricare domeniu de activitate.

Oferim carpete cu multiple functionalități pentru diverse domenii. Carpetele noastre standard de acces sunt disponibile în culorile gri, roșu și maro. Pentru protejarea pardoselilor dumneavoastră, cât și pentru reducerea transferului de murdărie, vă oferim carpetele noastre care pot fi personalizate, ca mijloc de promovare a imaginii companiei dumneavoastră. Pentru exterior, portofoliul nostru este completat de carpete de exterior împotriva murdăriei intense, carpete cu reținere a murdăriei și carpete cu peri aspri împotriva prafului și umezelii. Pentru locurile de muncă în care se stă mult în picioare, oferim și carpete anti-oboseală. Acestea asigură efecte ergonomice pozitive demonstrate și reduc timpul în care nu se lucrează, prin susținerea articulațiilor și musculaturii.

 

O privire de ansamblu asupra avantajelor dumneavoastră

Alternate Text În primul rând, reduc riscul de alunecare în caz de umezeală în zona de intrare pentru clienții și angajații dumneavoastră.
Alternate Text Carpete de diferite culori, dimensiuni, cât și posibilitatea personalizării conform cerințelor dumneavoastră specifice.
Alternate Text Carpetele închiriate și spălate profesional sunt mai igienice decât cele cumpărate.
Alternate Text Pardoselile pretențioase vor fi protejate.
Alternate Text Planificarea, curățarea eficientă și schimbul la timp al carpetelor.
Vă oferim
personal consultanță cu plăcere!
Contactați-ne! +40 31 105 1000
sau dacă doriți
Va rugăm treceti numele.
Va rugăm treceti firma.
Vă rugăm să introduceți un număr de telefon făra „+” sau alte caractere.
[CallbackForm.Errors.PLZ_ro-RO]