Noi nu promitem. Noi garantăm.

Partenerul dumneavoastră cu cele mai înalte cerinţe de calitate în managementul textilelor.

Salesianer Miettex este partenerul dumneavoastră pentru închiriere articole textile. Cele mai înalte norme de calitate pentru punctualitate, curăţenie şi siguranţă sunt obligatorii, la fel şi soluţiile inovatoare. Salesianer Miettex fixează mereu noi standarde. Avem ca obiectiv sa devenim cei mai buni şi sa ramânem cei mai buni.

Aprecierea valorilor şi empatia în relaţiile personale sunt valorile pregnante ale companiei, atât în cadrul firmei, cât şi în relaţia cu clienţii. De la servicii personalizate până la efectuarea unor sarcini  logistice foarte complexe.

Procedurile sunt supuse unui sistem de management al calităţii elaborat, care pune accent pe controlul și optimizarea proceselor de la logistică până la servicii clienți.


Prin garanțiile sub forma certificatelor pentru igienă și sustenabilitate, furnizare și satisfacție, SALESIANER MIETTEX este un pionier în calitatea serviciilor. Această siguranță se bazează pe procesele inovatoare, standardizate și le aduce clienților noștri avantaje decisive. Orientarea strategică clară este de a convinge prin calitate și de a oferi avantaje vizibile în ceea ce privește serviciile.

Certificări:
ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 50001, EN 14065, BS OHSAS 18001.

© SALESIANER MIETTEX GmbH